• Održane 58. ulične trke u Inđiji

  Danas su održane 58. po redu ulične trke povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom Svetskom ratu. Na uličnim trkama učestvovalo je oko 830 učenika osnovnih i srednjih škola iz Inđije. U organizaciji Saveza sportova Opštine Inđija i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave danas su u Inđiji održane 58. ulične trke povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održane 58. ulične trke u Inđiji

  Danas su održane 58. po redu ulične trke povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom Svetskom ratu. Na uličnim trkama učestvovalo je oko 830 učenika osnovnih i srednjih škola iz Inđije.

  U organizaciji Saveza sportova Opštine Inđija i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave danas su u Inđiji održane 58. ulične trke povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu.

  -Učestvovalo je oko 830 dece osnovnih i srednjih škola, podeljeno je ukupno po 100 medalja, diploma i majica. Najveći odziv je, kao i decenijama unazad, zabeležen je najveći odziv dece od prvog do četvrtog razreda osnovne škole a najmanje zainteresovanih je iz srednjih škola. – kaže za IN Medija Mioslav Dragojlović.

  Trka je kao i proteklih godina biti održana kroz ulicu Vojvode Stepe. Start trke na 200 metara je ispred Pošte, dok je start trke na 500 metara ispred Saveza sportova opštine Inđija.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]