• Odustali od protesta

  Stanovnici  Čortanovaca otkazali su današnje okupljanje nezadovojnih meštana koje je bilo planirano za deset časova u centru sela, u ulici Veljka Vlahovića. Podsetimo,  meštani Čortanovaca su, prošle subote, blokirali za saobraćaj ulicu Veljka Vlahovića, koja se nalazi u samom centru sela, kako bi na taj način iskazali nezadovoljstvo zbog, kako kažu, katastrofalnog stanja u ovom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odustali od protesta

  Stanovnici  Čortanovaca otkazali su današnje okupljanje nezadovojnih meštana koje je bilo planirano za deset časova u centru sela, u ulici Veljka Vlahovića.

  Podsetimo,  meštani Čortanovaca su, prošle subote, blokirali za saobraćaj ulicu Veljka Vlahovića, koja se nalazi u samom centru sela, kako bi na taj način iskazali nezadovoljstvo zbog, kako kažu, katastrofalnog stanja u ovom naseljenom mestu opštine Inđija. Okupljeni građani zahtevali su od lokalnih vlasti da im se reši problem infrastrukture u centralnim ulicama kako bi poput ostalih naseljenih mesta opštine Inđija imali normalne uslove za život. Za IN Medija portal su tada izjavili da neće odustati dok im se zahtevi ne ispune.

  Gorući problem je, kako su rekli, putna infrastruktura sela, konkretno ulice Krajiška čije je asfaltiranje neophodno a za šta su, više puta, dobili uveravanja lokalne samouprave i predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka da će biti rešeno. Ovo naseljeno mesto inđijske opštine nema kapelu na seoskom groblju, Dom kulture i dečija igrališta što dodatno otežava život na selu, tvrde meštani.

  Čortanovčanima su takođe problem i trotoari u centralnim ulicama za šta su takođe dobijali obećanja ali, kako tvrde, sve je ostalo na rečima.

  Kako su organizatori obrazložili, protest se odlaže zbog “posete predsednika opštine Vladimira Gaka, Čortanovčani su dobili obećanje da će doći do rešavanja nekih od problema u narednih nekoliko dana. Za sve ostale probleme, uzeće se u obzir prilikom određivanja budžeta opštine za narednu godinu. U svrhu toga, biće sastanak sa predstavnicima opštine u periodu između 5. – 10. decembra“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]