• Opet pronađena riba sa “ljudskim zubima”

  Riba sa zubima veoma sličnim ljudskim ulovljena je u Severnoj Karolini (SAD). Fotografija ribe s „ljudskim“ zubima brzo se proširila društvenim mrežama, a na fejsbuku ju je objavila ribarska destinacija Jennette’s Pier u Nag’s Headu u Severnoj Karolini. Radi se o takozvanoj ovčijoj ribi, koja ima nekoliko redova kutnjaka namenjenih drobljenju plena. Ime je dobila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opet pronađena riba sa “ljudskim zubima”

  Riba sa zubima veoma sličnim ljudskim ulovljena je u Severnoj Karolini (SAD).

  Fotografija ribe s „ljudskim“ zubima brzo se proširila društvenim mrežama, a na fejsbuku ju je objavila ribarska destinacija Jennette’s Pier u Nag’s Headu u Severnoj Karolini. Radi se o takozvanoj ovčijoj ribi, koja ima nekoliko redova kutnjaka namenjenih drobljenju plena. Ime je dobila zbog usta koja liče na usta ovce.

  Ribu je ulovio Nathan Martin, koji je za BBC rekao da je veoma srećan što ju je ulovio.

  „Bila je to jako dobra borba i stvarno je dobar ulov, a i riba je vrlo ukusna“, rekao je on.

  Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju snimci riba sa ljudskim atributima, koji izazivaju pažnju javnosti i pokreću teorije zavere.

  Jedan ribar iz Malezije podelio je prošlog leta na svom tviter profilu fotografije ribe s ljudskim usnama i biserno belim zubima, uz opis da su “usne ribe više seksi od njegovih”.

  Fotografije su ubrzo postale viralne, a iako su se pojavile tvrdnje da se radi o foto montaži, lokalni mediji u Maleziji smatraju da su slike originalne i da to može biti riba iz porodice kostorožaca, što su potvrdili i stručnjaci Svetskog fonda za prirodu (WWF).

  Kostorožci imaju oštre zube, a glavna hrana su im morski ježevi i račići s tvrdim ljuskama, pisali su tada mediji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]