• Opština Inđija se nije oglasila povodom tragedije u Beogradu

  Povodom trodnevnog dana žalosti Kulturni centar Inđija otkazao je planirane filmske projekcije zakazane za ovaj vikend, inđijska hala nema zakazanih sportskih manifestacija dok klubovi i kafići ovog vikenda neće održavati zakazane svirke. Lokalna samouprava ostala je nema na jučerašnji događaj. IN Medija ostala uskraćena za pitanja o orgaciji bezbednosti po školama u Inđiji  kao i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Inđija se nije oglasila povodom tragedije u Beogradu

  Povodom trodnevnog dana žalosti Kulturni centar Inđija otkazao je planirane filmske projekcije zakazane za ovaj vikend, inđijska hala nema zakazanih sportskih manifestacija dok klubovi i kafići ovog vikenda neće održavati zakazane svirke. Lokalna samouprava ostala je nema na jučerašnji događaj. IN Medija ostala uskraćena za pitanja o orgaciji bezbednosti po školama u Inđiji  kao i detaljima o narednim koracima.

  Za razliku od brojnih lokalnih samouprava Opština Inđija je ostala bez reči o jučerašnjem događaju koji je potresao celu Srbiju, region i svet. Odeljenje društvenih delatnosti Opštine Inđija 24 sata nije dalo odgovor na pitanje novinara našeg portala koji su sledeći koraci u povećanju bezbednosti dece u školama, nismo dobili odgovor da li Odeljenje ima ikakvu reakciju na nemili događaj u Beogradu gde je osmoro dece izgubilo život.

  Opština Inđija i njeni resori ostali su da ćute na tragediju o kojoj priča ceo svet.

  Istovremeno, Kulturni centar Inđija se oglasio povodom trodnevne žalosti koja počinje u petak 5.maja sa informacijom da su sve filmske projekcije planirane ovog vikenda otkazane. Takođe KC napominje da će kafić u sklopu KC raditi normalno ali bez emitovanja muzike.

  Sportski centar izvestio je da ovog vikenda u inđijskoj sportskoj hali nisu zakazane sportske manifestacije te da se njihove aktivnosti svode na treninge sportskih klubova i termine za rekreativce.

  Ugostiteljski objekti u Inđiji koji su za vikend imali planirane svirke, otkazali su događaje i svoj rad prilagodili zakonskim propisima.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]