• Opština Inđija: Sportska hala u Beški naredne godine

  Javna nabavka za izbor izvođača radova na beščanskoj sportskoj hali je završena i, nakon isteka roka žalbe, biće potpisan ugovor i nastavljeni radovi na ovom sportskom objektu, saop[teno je iz lokalne samouprave. Iz Opštine Inđija podsećaju da su na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini Osnovne škole „Braća Grulović“ izliveni su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Inđija: Sportska hala u Beški naredne godine
  foto:Opština Inđija

  Javna nabavka za izbor izvođača radova na beščanskoj sportskoj hali je završena i, nakon isteka roka žalbe, biće potpisan ugovor i nastavljeni radovi na ovom sportskom objektu, saop[teno je iz lokalne samouprave.

  Iz Opštine Inđija podsećaju da su na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini Osnovne škole „Braća Grulović“ izliveni su temelji i završena prva faza radova na izgradnji sportske hale u najvećoj inđijskoj mesnoj zajednici.

  Predviđeno je da objekat bude na raspolaganju i školskoj deci za njihove sportske aktivnosti i nastavu fizičkog vaspitanja, ali i za održavanje drugih, kulturno-umetničkih događaja u selu.- kaže se u saopštenju.

  Biće to moderna sportska hala, sa oko 500 mesta za sedenje, a očekuje se da objekat bude završen naredne godine, zaključuje se u saopštenju lokalne samouprave.

  Slične teme:

  Gak: Sportska hala u Beški za godinu dana

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija