Opština Inđija: Sportska hala u Beški naredne godine

Javna nabavka za izbor izvođača radova na beščanskoj sportskoj hali je završena i, nakon isteka roka žalbe, biće potpisan ugovor i nastavljeni radovi na ovom sportskom objektu, saop[teno je iz lokalne samouprave. Iz Opštine Inđija podsećaju da su na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini Osnovne škole „Braća Grulović“ izliveni su […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Opština Inđija: Sportska hala u Beški naredne godine
foto:Opština Inđija

Javna nabavka za izbor izvođača radova na beščanskoj sportskoj hali je završena i, nakon isteka roka žalbe, biće potpisan ugovor i nastavljeni radovi na ovom sportskom objektu, saop[teno je iz lokalne samouprave.

Iz Opštine Inđija podsećaju da su na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini Osnovne škole „Braća Grulović“ izliveni su temelji i završena prva faza radova na izgradnji sportske hale u najvećoj inđijskoj mesnoj zajednici.

Predviđeno je da objekat bude na raspolaganju i školskoj deci za njihove sportske aktivnosti i nastavu fizičkog vaspitanja, ali i za održavanje drugih, kulturno-umetničkih događaja u selu.- kaže se u saopštenju.

Biće to moderna sportska hala, sa oko 500 mesta za sedenje, a očekuje se da objekat bude završen naredne godine, zaključuje se u saopštenju lokalne samouprave.

Slične teme:

Gak: Sportska hala u Beški za godinu dana

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Vodovod demantuje navode Gorana Ješića

JKP Vodovod I kanalizacija demantovao je u svom saopštenju navode nekadašnjeg predsednikaOpštine Inđija Gorana Ješića da se u Inđiji nije kontrolisao kvalitet vode u poslednjh pet godina. Ukazujući na propuste vlasti, Ješić je, na tribini koaicije „Srbija protiv nasilja“, izneo podatak da inđinčani piju nezdravu vodu a da ih vlast o tome ne obaveštava.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.