• Gak: Sportska hala u Beški za godinu dana

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak rekao je prilikom obilaska radova na izgradnji sportske hale u Beški da se višedecenijski san Beščana ostvaruje, saopštila je lokalna samouprava. Kako se navodi u saopštenju, u toku su završni radovi na izgradnji temelja ovog sportskog objekta. Za ovu fazu radova sredstva u iznosu od 34 miliona dinara obezbedila je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Sportska hala u Beški za godinu dana
  Foto: Opština Inđija

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak rekao je prilikom obilaska radova na izgradnji sportske hale u Beški da se višedecenijski san Beščana ostvaruje, saopštila je lokalna samouprava. Kako se navodi u saopštenju, u toku su završni radovi na izgradnji temelja ovog sportskog objekta.

  Za ovu fazu radova sredstva u iznosu od 34 miliona dinara obezbedila je Opština Inđija. Naredni korak je obezbeđivanje novih 154 miliona dinara za nastavak izgradnje, odnosno stavljanje pod krov objekta, navode iz lokalne samouprave.

  Beščani, ali i svi Inđinčani, dobiće modernu sportsku halu, kako za organizaciju sportskih, tako i za ostale manifestacije koje će tu biti organizovane. –  naglasio je Gak, i dodao da će objekat do Nove godine biti stavljen pod krov, a potpuno završen za godinu dana.

  Predsednik Mesne zajednice Beška je tom prilikom rekao da međtani svakodnevno obilaze gradilište.

  Meštani Beške svakodnevno obilaze gradilište i zadovoljni su što izgradnja objekta napreduje planiranom dinamikom. – rekao je predsednik Mesne zajednice Beška Novica Temunović.

  Iz lokalne samouprava napominju da je završetak sportske hale u Beški potrebno dva miliona evra, dok će se za novu sportsku halu u Inđiji izdvojiti čak 17 miliona evra.

  Za ta sredstva svako selo je moglo dobiti moderan sportski objekat.- kaže se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu opštine Inđija.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/hala-u-beski-bice-gotova-pred-lokalne-izbore-2024-godine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika