• Organizovana obuka za pristup platformi eAgrar

  Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija organizovaće niz obuka u nekoliko mesta na teritoriji opštine Inđija na temu upoznavanja poljoprivrednih proizvođača sa procedurama dobijanja kvalifikovanog elektronskog sertifikata, objavila je Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija. Prva obuka je u toku u Domu kulture u Novim Кarlovcima, sledeće predavanje je u sredu 25. januara u Novom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Organizovana obuka za pristup platformi eAgrar

  Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija organizovaće niz obuka u nekoliko mesta na teritoriji opštine Inđija na temu upoznavanja poljoprivrednih proizvođača sa procedurama dobijanja kvalifikovanog elektronskog sertifikata, objavila je Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija.

  Prva obuka je u toku u Domu kulture u Novim Кarlovcima, sledeće predavanje je u sredu 25. januara u Novom Slankamenu u mesnoj zajednici za poljoprivrednike iz Novog I Starog Slankamena I Slankamenačkih Vinograda. Maradičani predavanje mogu pratiti u četvrtak od 18 sati.

  Naredne nedelje sa eAgrarom upoznaće se poljoprovrednici iz Beške na obuci organizovanoj 1. februara u Domu kulture od 18 časova.

  U četvrtak 2. februara u istom terminu poljoprivrednicima  Кrčedina biće prezentovan novi informacioni sistem u sali doma kulture.

  Poslednja obuka biće održana 3. februara u Skupštinskoj sali opštine Inđije na kojoj će biti prisutni poljoprivrednici iz Inđije, Ljukova i Jarkovaca.

  Ovim predavanjima biće obuhvaćeni svi poljoprivrednici sa teritorije opštine Inđija, dok za sve one koji ne budu mogli prisustvovati obukama Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija stoji na rapolaganju za svaki vid pomoći, kaže se u saopštenju Agencije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija