• Orlić: Izbori najranije 17. decembra, građani znaju ko se bori za veće plate i penzije i ko gradi

  Predsednik Skupštine Vladimir Orlić rekao je danas da će republički, pokrajinski i izbori za pojedine lokalne samouprave biti održani do kraja godine. On je, gostujući na RTS, naglasio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno rekao da izbore možemo da imamo najranije 17. decembra. – To je u skladu sa onim što je opozicija tražila, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić: Izbori najranije 17. decembra, građani znaju ko se bori za veće plate i penzije i ko gradi
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  Predsednik Skupštine Vladimir Orlić rekao je danas da će republički, pokrajinski i izbori za pojedine lokalne samouprave biti održani do kraja godine.

  On je, gostujući na RTS, naglasio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno rekao da izbore možemo da imamo najranije 17. decembra.

  To je u skladu sa onim što je opozicija tražila, mada je teško da se to isprati, pošto oni čas traže jedno, čas drugo, a ni sama procedura im nije baš najjasnija. – rekao je Orlić.

  On je naglasio da je više nego očigledno da se opoziciji na izbore ne izlazi i da hoće vlast bez izbora jer su svesni da na njima nemaju šansi.

   – Oni su čak tragične događaje iz maja meseca zloupotrebili i pretvorili ih u svoju predizbornu kampanju. – kazao je Olrić.

  Građani će, kako je rekao, glasati po tome „ko se bori da im obezbedi veće plate i penzije, ko gradi autoputeve, ko gradi bolnice, ko obezbeđuje radna mesta“.

  Naglasio je da ljudi vide i znaju da je to samo jedna strana, odnosno Srpska napredna stranka (SNS) i Aleksandar Vučić.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija