• Orlić: Lažni desničari napadaju Vučića da preuzmu vlast bez izbora

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić ocenio je danas da deo opozicije, kako bi osvojili vlast i fotelje bez izbora, napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića i po pitanju kosovske politike. On je za televiziju Pink kazao da su napadi iz Beograda isti kao i stavovi premijera Kosova Aljbina Kurtija, te deo beogradske opozicije nazvao „lažnim desničarima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić: Lažni desničari napadaju Vučića da preuzmu vlast bez izbora
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić ocenio je danas da deo opozicije, kako bi osvojili vlast i fotelje bez izbora, napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića i po pitanju kosovske politike.

  On je za televiziju Pink kazao da su napadi iz Beograda isti kao i stavovi premijera Kosova Aljbina Kurtija, te deo beogradske opozicije nazvao „lažnim desničarima i snajper koalicijom“.

  Zapitao je i šta bi radili na polittičkoj sceni da ne napadaju Vučića koji je, kako je kazao, više puta istakao da nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

  Orlić je rekao i da ljudi u Srbiji sve to razumeju i da deo opozicije koji sebe naziva patriotama sada radi sve suprotno od onog što su činili dok su bili vlast. Orlić, funkcioner Srpske napredne stranke optužio je opoziciju i da se međusobno utrkuju ko će više da preti Vučiću i da hoće, kako je kazao, da „gurnu ljude da se međusobno biju po ulicama“.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]