• Orlić: Narodnoj stranci valjda stiglo obaveštenje da sad ima manje poslanika

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da je u ponedeljak verovatno Narodnoj stranci (NS) stiglo obaveštenje da u parlamentu nemaju više 12 nego osam poslanika. – Juče je bio valjda papir (u Skupštini) gde su obavestili ove iz NS da im je smanjen poslanički klub. Znači nije više koliko ih je bilo, dvanaestoro, sad […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić: Narodnoj stranci valjda stiglo obaveštenje da sad ima manje poslanika
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da je u ponedeljak verovatno Narodnoj stranci (NS) stiglo obaveštenje da u parlamentu nemaju više 12 nego osam poslanika.

  – Juče je bio valjda papir (u Skupštini) gde su obavestili ove iz NS da im je smanjen poslanički klub. Znači nije više koliko ih je bilo, dvanaestoro, sad je ostalo njih osmoro. –  rekao je Orlić.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/grkovic-oo-narodna-stranka-indija-podrzao-miroslava-aleksica/

  – A ovi drugi će valjda danas, to sam negde video da su najavili, da obaveste da formiraju svoj klub. –  rekao je Orlić za TV Prva govoreći o podeli u NS.

  Orlić je dodao da će poslanici opozicije „opet da maltretiraju druge gde će ko da sedi“ u skupštinskim klupama.

  On je naveo da trenutno nema plenarnog zasedanja Skupštine, ali rade skupštinski odbori, kao i da očekuje da će biti novih predloga zakona i tokom ovog meseca.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija