• Orlić o izbornoj skupštini SNS 27. maja: Važne odluke najbolje i najvažnije stranke srpskog naroda

  Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da će na izbornoj skupštini SNS-a, zakazanoj za 27. maj, biti donete važne odluke i planovi i programi za politički rad u narednim godinama. – Najbolja i najvažnija stranka srpskog naroda i svih građana Srbije, a SNS je upravo to, ima obavezu da državu vodi dalje putem napretka, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić o izbornoj skupštini SNS 27. maja: Važne odluke najbolje i najvažnije stranke srpskog naroda
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da će na izbornoj skupštini SNS-a, zakazanoj za 27. maj, biti donete važne odluke i planovi i programi za politički rad u narednim godinama.

  Najbolja i najvažnija stranka srpskog naroda i svih građana Srbije, a SNS je upravo to, ima obavezu da državu vodi dalje putem napretka, da sačuva i nadogradi sve rezultate koje smo već napravili.- rekao je Orlić za današnji Alo.

  Orlić je naveo da će nakon toga početi formiranje „velikog narodnog pokreta“, čije osnivanje najavljuje predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će taj pokret okupiti „sve ljude kojima je Srbija na prvom mestu“.

  Govoreći o mitingu koji je najavio Vučić, koji će biti održan dan pre izborne skupštine SNS-a, Orlić je ocenio da će to biti „veličanstven, najveći i najlepši skup u istoriji Srbije“ i da će doći mnogo ljudi sa svih strana.

   – Svi ti ljudi, odgovorni, vredni, pošteni i časni, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji, stoje uz svoju državu, svog predsednika i našu zajedničku borbu za Srbiju koja pobeđuje. – ocenio je on.

  Izvo: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija