• Orlić opravdava premijerkino „govnari“ upućeno delu opozicije

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je, povodom psovke koju je premijerka Ana Brnabić uputila poslanicima opozicije, da je predsednica vlade „oštro reagovala“, jer je šef poslaničke grupe Narodne stranke „napao“ članicu radne grupe Vlade Srbije, prenosi agencija Beta. Orlić je na televiziji Pink optužio poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je napao članicu vladine […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić opravdava premijerkino „govnari“ upućeno delu opozicije
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je, povodom psovke koju je premijerka Ana Brnabić uputila poslanicima opozicije, da je predsednica vlade „oštro reagovala“, jer je šef poslaničke grupe Narodne stranke „napao“ članicu radne grupe Vlade Srbije, prenosi agencija Beta.

  Orlić je na televiziji Pink optužio poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je napao članicu vladine Radne grupe za podršku mentalnom zdravlju i sigurnost mladih Milicu Pejović Milovančević „bez trunke obzira i bilo kakvog ljudskog osećaja“, iako je ona „jedan od najvećih stručnjaka u toj oblasti“.

  Aleksić je u petak u skupštini rekao da je u toj radnoj grupi direktorka Instituta za mentalno zdravlje Milica Pejović Milovančević, kućni prijatelj porodice 13-godišnjeg dečaka koji je u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, na šta je premijerka burno reagovala i opsovala Aleksića.

  -Ta nakaradna logika – ako imaš ikakve veze sa Vladom Srbije, ti si najgori na svetu. Mi koji smo sedeli u sali nismo mogli da verujemo da to slušamo. Zbog toga je reagovala Ana Brnabić, zbog toga je reagovala da treba da ih bude sramota – kazao je Orlić.

  Orlić je rekao da je na dnevnom redu zasedanja u utorak izveštaj Vlade Srbije o bezbednosti u državi nakon dva masovna ubistva i da se nada da rasprava na tu temu može da bude završena taj dan, ali da može biti nastavljena i u sredu, nakon čega sledi rasprava o izveštaju Regulatornog tela za elektornske medije (REM).

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Povezane teme:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/orlic-odrzano-polusatnu-konferenciju-u-praznoj-sali/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija