• Orlić: Vladeta Janković zloupotrebio govornicu

  Kandidat za predsednika Skupštine Srbije Vladimir Orlić ocenio je danas da je poslanik Vladeta Janković kao predsedavajući konstitutivne sednice parlamenta zloupotrebio govornicu sa ciljem koji nikome nije jasan, prenosi agencija Beta. Orlić je za televiziju Pink rekao da su vlast i opozicija dogovorili sve ali da je na dan konstitutivne sednice vlast “doživela šok” i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić: Vladeta Janković zloupotrebio govornicu

  Kandidat za predsednika Skupštine Srbije Vladimir Orlić ocenio je danas da je poslanik Vladeta Janković kao predsedavajući konstitutivne sednice parlamenta zloupotrebio govornicu sa ciljem koji nikome nije jasan, prenosi agencija Beta.

  Orlić je za televiziju Pink rekao da su vlast i opozicija dogovorili sve ali da je na dan konstitutivne sednice vlast “doživela šok” i reči kojima “u tom trenutku nije mesto”.

  -Umesto da urade onako kako treba, oni iskoriste trenutak pre polaganja zakletve, kada niko nema pristup mikrofonu, ružne stvari o našim ljudima i našem narodu – rekao je Vladimir Orlić.

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/orlic-odrzano-polusatnu-konferenciju-u-praznoj-sali/

  Prema njegovim rečima, opozicija je dobila više skupštinskih odbora nego do sada, ali su na dobru volju i korektni odnos reagovali nefer.

  -Trebalo je da priznaju da se nisu ni nadali da će dobiti ovakav tretman. Da će dobiti ovoliko odbora, a nisu morali da ih dobiju – naveo je Orlić.

  Predsedavajući skupštine, najstariji poslanik Vladeta Janković izjavio je da bi se u bilo kojoj zemlji gde deset godina nema ravnopravnosti izbora doveo u pitanje legitimitet i ostalih grana vlasti.

  On je rekao da ako skupština nije ustrojena kako treba onda “u otkazu moraju biti” i ostale grane vlasti – izvršna koja postupa po neposrednom diktatu vođe, a posebno pravosudna čija pristrasnost i pasivnost čine da svaki građanin bude nezaštićen i bespomoćan.

  Janković je više puta prekinut aplauzom opozicionih poslanika, uz negodovanje poslanika vlasti.

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/govor-vladete-jankovica-u-skupstini-srbije-izazvao-burne-reakcije/

  Naslovna fotografija: skrinšot yt kanal Tanjug

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI