• Otkazan Sajam knjiga

  Sajam knjiga u Beogradu, planiran za period od 24. do 31. oktobra otkazan je, piše portal Nova.rs. Kao izvor navode udruženja izdavača, koja tvrde da Sajam ove godine uopšte neće biti ni održan. Kao razloge navode epidimiološku situaciju, ali i probijanje roka, 1. oktobra, do kada je organizator trebalo da saopšti konačnu odluku o tome […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otkazan Sajam knjiga

  Sajam knjiga u Beogradu, planiran za period od 24. do 31. oktobra otkazan je, piše portal Nova.rs. Kao izvor navode udruženja izdavača, koja tvrde da Sajam ove godine uopšte neće biti ni održan.

  Kao razloge navode epidimiološku situaciju, ali i probijanje roka, 1. oktobra, do kada je organizator trebalo da saopšti konačnu odluku o tome hoće li manifestacija biti održana.

  U ime dva udruženja i grupacije nezavisnih izdavača, poslat je dopis u kojem obaveštavaju Sajam da nisu u mogućnosti da učestvuju, jer ne postoje uslovi za održavanje Sajma knjiga, kako epidemiološki, tako i organizicioni. Dodaju i da „nije realna opcija da se Sajam pomeri za neki kasniji datum ove godine“.

  Sednica Odbora Sajma knjiga održava se danas, ali udruženja tvrde da to ne može promeniti situaciju.

  Fotografija: Freestocks
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura