• Otkazano nekoliko polazaka brzog voza Beograd – Novi Sad

  „Srbija voz“ je najavila da zbog radova u sredu, 24. maja, prepodne neće biti nekoliko polazaka vozova između Novog Sada i Beograda. Iz ovog preduzeća najavljuju da će zbog radova na dalekovodu između stanica Nova Pazova i Stara Pazova doći do izmene u organizaciji saobraćaja vozova za prevoz putnika na novosadskoj i šidskoj pruzi. Vozovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otkazano nekoliko polazaka brzog voza Beograd – Novi Sad
  Foto: IN Medija

  „Srbija voz“ je najavila da zbog radova u sredu, 24. maja, prepodne neće biti nekoliko polazaka vozova između Novog Sada i Beograda.

  Iz ovog preduzeća najavljuju da će zbog radova na dalekovodu između stanica Nova Pazova i Stara Pazova doći do izmene u organizaciji saobraćaja vozova za prevoz putnika na novosadskoj i šidskoj pruzi.

  Vozovi koji iz Beograda za Novi Sad i polaze u 10:00, 10:15, 11:00, 12:00, 12:15 i 13:00 časova, kao i vozovi koji iz Novog Sada za Beograd polaze u 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00 i 13:00 časova neće saobraćati.

  „Srbija voz“ navodi i da voz koji iz Šida za Beograd centar polazi u 12:03 časova saobraća do stanice Ruma, a izostaje na delu pruge od Rume do Beograd centra.

  Iz ovog preduzeća se zahvaljuju putnicima na razumevanju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Vojvodina: Toplotni talas do 21. jula

  Nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, do 21. jula postoje uslоvi zа pојаvu tоplоtnоg tаlаsа nа vеćini tеritоriје […]