• OTP Banka: Reagovali smo odmah, ali bilo je potrebno vreme da se problem reši

  Na tekst o zavrtanju glavnog vodovodnog ventila zgrade u ulici Vojovde Stepe 12 u Inđiji, koji je zavrnut u petak 18. februara i time je deset stanova zgrade ostalo bez vode tokom vikenda, danas se oglasila i OTP Banka. – Povodom teksta Stanari zgrade bez vode tokom vikenda, ventil zavrnuli radnici banke koji ste objavili 19. februara, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OTP Banka: Reagovali smo odmah, ali bilo je potrebno vreme da se problem reši

  Na tekst o zavrtanju glavnog vodovodnog ventila zgrade u ulici Vojovde Stepe 12 u Inđiji, koji je zavrnut u petak 18. februara i time je deset stanova zgrade ostalo bez vode tokom vikenda, danas se oglasila i OTP Banka.

  Povodom teksta Stanari zgrade bez vode tokom vikenda, ventil zavrnuli radnici banke koji ste objavili 19. februara, želimo da vas obavestimo da je tog dana, u subotu, Banka završila saniranje kvara i odvrnula ventil. Banka je reagovala odmah nakon uočenog izlivanja vode u podrumu u petak, 18. februara u poslepodnevnim časovima, međutim,  bilo je potrebno vreme kako bi se adekvatno rešio nastali problem na instalacijama. – kaže se u mailu poslatom redakciji In Medija.

  Stanari zgrade, sa druge strane tvrde da vode nije bilo od petka popodne do nedelje u 21 sat kada je stigla.

  – Voda je došla u nedelju oko devet sati, pa smo makar mogli da se okupamo. A što se banke tiče… bolje da ne kažem šta mislim. – kaže za IN Medija stanar zgrade u ulici Vojvode Stepe 12.

  Upravnica zgrade Jelena Škorić potvrdila je da vode nije bilo tokom vikenda iz već pomenutog razloga ali da je rešavanje prolema u toku.

  – Voda je privremeno uključena, problem na vertikali je komplikovan, Došlo je do zagušenja kanalizacione vretikale, te stanovi na višim spratovima ne osete obim problema dok je banka u samom prizemlju i tamo je problem najuočljivij. Šta da Vam kažem, poplava je u prostorijama banke a rešenje nije jednostavno. – tvrdi Jelena Škorić.

  Upravnica zgrade kaže da su ekipe vodovoda na terenu i da se iznalazi način da se problem trajno reši, mada, kako kaže, zgrada je vremešna i niz činjenica utiče na ovakav ishod.

  – Da su na verme radnici banke javili pojavu problema, tokom vikenda bi bilo rešeno ovo što smo čekali čitava tri dana. Zgrade kolektivnog stanovanja nose ovakve probleme rešive u teoriji ali nerešive u praksi. ističe Škorić

  Jedan, mogće i jedini način, da se reši konkretno ovaj problem, jeste izmeštanje kanalizacionog odvoda banke na spoljni zid zgrade koji bi bio zaštićen, dok bi ostali stanovi iznad korisili već postojeći odvod.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]