Otvaranje izložbe Radovana Jandrića 22. septembra

U petak 23. septembra u Galeriji Kuće Vojnovića od 19 sati biće otvorena izložba Radovana Jandrića „Sećanja“. Radovan Jandrić je rođen 19.05.1954. godine, u Obrovcu. Završio je Akademiju likovnih umetnosti u Zagrebu, 1980 godine. u klasi profesora Ante Кuduza. Postdiplomske studije završio je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Marka Кrsmanovića. Radovan […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Otvaranje izložbe Radovana Jandrića 22. septembra

U petak 23. septembra u Galeriji Kuće Vojnovića od 19 sati biće otvorena izložba Radovana Jandrića „Sećanja“.

Radovan Jandrić je rođen 19.05.1954. godine, u Obrovcu. Završio je Akademiju likovnih umetnosti u Zagrebu, 1980 godine. u klasi profesora Ante Кuduza. Postdiplomske studije završio je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Marka Кrsmanovića. Radovan Jandrić je profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, katedra grafike, u penziji. Učestvovao je na mnogobrojnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Imao je 34 samostalne izložbe.

Izložba Radovana Jandrić  biće dostupna inđijskoj publici od 23. septembra do 12. oktobra svakog radnog dana od 10:00 do 19:00 sati.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.