Otvorena izložba radova malih umetnika Inđije

U holu Galerije Kuće Vojnovića u toku je izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ koju sprovodi Poslovno obrazovni centar Inđija. Izložba dečijih radova biće otvorena je sinoć i trajaće do 14. juna, posetiocima će izložba biti dostupna svakog radnog dana od 10 do 16 sati. Škola crtanja i slikanja za mlađe uzraste postoji od 2017. […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Otvorena izložba radova malih umetnika Inđije

U holu Galerije Kuće Vojnovića u toku je izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ koju sprovodi Poslovno obrazovni centar Inđija.

Izložba dečijih radova biće otvorena je sinoć i trajaće do 14. juna, posetiocima će izložba biti dostupna svakog radnog dana od 10 do 16 sati.

Škola crtanja i slikanja za mlađe uzraste postoji od 2017. godine i okuplja velik broj talentovane dece kojoj se talenat neguje i nadograđuje kroz učenje po grupama. Radionica je potpuno besplatna za decu a finansirana je iz budžeta građana, te roditeljima nisu potrebna finansijska sredstva za decu koja žele da pohađaju ove časove.

Poslovno obrazovni centar Inđija od 2017. godine uspešno realizuje školicu crtanja i slikanja a razvijanje umetničkog stvaralaštva kod dece pomogli su profesorice Gordana Vugdragović i Angelina Marković.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura