• Otvorena izložba radova malih umetnika Inđije

  U holu Galerije Kuće Vojnovića u toku je izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ koju sprovodi Poslovno obrazovni centar Inđija. Izložba dečijih radova biće otvorena je sinoć i trajaće do 14. juna, posetiocima će izložba biti dostupna svakog radnog dana od 10 do 16 sati. Škola crtanja i slikanja za mlađe uzraste postoji od 2017. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvorena izložba radova malih umetnika Inđije

  U holu Galerije Kuće Vojnovića u toku je izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ koju sprovodi Poslovno obrazovni centar Inđija.

  Izložba dečijih radova biće otvorena je sinoć i trajaće do 14. juna, posetiocima će izložba biti dostupna svakog radnog dana od 10 do 16 sati.

  Škola crtanja i slikanja za mlađe uzraste postoji od 2017. godine i okuplja velik broj talentovane dece kojoj se talenat neguje i nadograđuje kroz učenje po grupama. Radionica je potpuno besplatna za decu a finansirana je iz budžeta građana, te roditeljima nisu potrebna finansijska sredstva za decu koja žele da pohađaju ove časove.

  Poslovno obrazovni centar Inđija od 2017. godine uspešno realizuje školicu crtanja i slikanja a razvijanje umetničkog stvaralaštva kod dece pomogli su profesorice Gordana Vugdragović i Angelina Marković.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura