• Otvorena je Evrovizija, sutra počinje prvo polufinale

  Pesma Evrovizije 2023. zvanično je otvorena simboličnim događajem „Turquoise Carpet“ koji se odigrao u  u centru Liverpula ispred drevne građevine „St. George Hall“. Srpska delegacija, predvođena Lukeom Blackom, poručila je da su mislima i srcem uz Srbiju u danima tuge zbog dva masovna ubistva u Mladenovcu i Beogradu. Kako navodi portal evrovizija.rs, na tirkiznom tepihu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvorena je Evrovizija, sutra počinje prvo polufinale

  Pesma Evrovizije 2023. zvanično je otvorena simboličnim događajem „Turquoise Carpet“ koji se odigrao u  u centru Liverpula ispred drevne građevine „St. George Hall“. Srpska delegacija, predvođena Lukeom Blackom, poručila je da su mislima i srcem uz Srbiju u danima tuge zbog dva masovna ubistva u Mladenovcu i Beogradu.

  Kako navodi portal evrovizija.rs, na tirkiznom tepihu, u holivudskom maniru, prodefilovalo je svih 37 predstavnika na ovogodišnjem Evrosongu koji su pozirali fotoreporterima i odgovarali na pitanja novinara.

  Tragični događaji koji su se dogodili 3. i 4. maja u Beogradu i Mladenovcu odrazili su se i na srpsku delegaciju u Liverpulu koja se uzdržano i dostojanstveno nosi na događajima na kojima je obavezna da učestvuje, piše evrovizija.rs.

  Prvo polufinale Evrovizije, u kome kao treći nastupa Luke Black, na programu je sutra, 9. maja, a on će pre toga imati dve generalne probe.

  Naslovna: Youtube/screenshot

  Izvor: evrovizija.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI