• Ovo je pet najgorih Netfliks serija i filmova u 2023.

  Sve glavne platforme za gledanje filmova i serija, poput Netflika, ove godine su ispunjene nekim dobrim i nekim zaista lošim filmovima i serijama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ovo je pet najgorih Netfliks serija i filmova u 2023.
  Foto: Pixabay

  Kako se godina bliži kraju, „Sportskeeda“ je objavila listu svih Netfliks serija koje bi trebalo da preskočite da biste uštedeli vreme. Ovo su serije koje su dospele na listu.

  Fubar

  Luk Bruner, oficir CIA, uspešno je završio svoju poslednju misiju i sada može da se povuče. Luk se vraća kući u Armonk, nadajući se da će ponovo uspostaviti potpuni odnos sa svojom otuđenom ženom Tali i ćerkom Emom, koje ne znaju za Lukovo pravo zanimanje.

   Uprkos činjenici da su gledaoci željno iščekivali ovu komičnu triler seriju predvođenu Arnoldom Švarcenegerom, bili su razočarani. Kritičari pišu da je seriji nedostajala napetost i interesovanje, zbog čega nije uspela.

  That 90s Show trailers

  Serija se fokusira na Leju Forman, ćerku tinejdžerku Erika Formana i Done Pinčioti, koja uspostavlja veze sa drugim tinejdžerima dok je leto 1995. provodila sa svojim bakom i dedom, Redom i Kiti, u Viskonsinu, 15 godina nakon događaja iz 1970-ih.

  „Podmlađena“ verzija serije That 70s Show trailersnije ni blizu originalu i nije oduševila gledaoce.

  We Have a Ghost

   Nakon što Prislijevi kupe jeftinu i napuštenu kuću, Kevin, najmlađi u porodici, snima duha na tavanu. Duh je nem i ne seća se svog prošlog života.

   Na njegovoj košulji piše Ernest, pa ga Kevin tako zove. Ovaj duh koji proganja njihov novi dom pretvara Kevinovu porodicu u senzaciju na društvenim mrežama preko noći. Ali kada Kevin i Ernest istraže misteriju Ernestove prošlosti, postaju mete CIA.

  Uz odličnu glumačku ekipu koju čine Dejvid Harbur, Jahi Vinston, Tig Notaro, Dženifer Kulidž i Entoni Meki, fanovi su očekivali mnogo, ali gledanost pokazuje da su bili razočarani.

  Glamorous

  Marko, mladi entuzijasta šminker, angažovan je kao pomoćnik lepotnog mogula Madolin Edison. Kroz svoj rad za kompaniju Glamorous by Madolin, Marko razvija svoj identitet, kreće na sastanke, stiče nove prijatelje i još mnogo toga.

  Kao i skoro svaki drugi naslov na ovoj listi, Glamurozna serija Džordona Nardina je bila ispunjena velikim očekivanjima, ali nije uspela da osvoji gledaoce svojom prilično slabom izgradnjom karaktera i zapletom.

  Obliterated

   Jedna od novijih serija na ovoj listi je Netfliksova Obliterated, akciona komedija drama koju su kreirali Jon Hurvitz, Haiden Schlossberg i Josh Heald.

   Serija prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizaciju nuklearne bombe, samo da bi otkrio da je zapravo propala. Recenzije i ocene su bile veoma loše, pa je tako ona proglašena najgorom serijom godine, prenosi Index.hr.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Ramštajn podigao Ušće na noge (VIDEO)

  Spektakularni koncert „Ramštajna" održan je na beogradskom Ušću, a počeo je nešto posle 21 čas. Publika je članove nemačkog sastava dočekala ovacijama i gromoglasnim […]

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]