• „Ovo su svi tražili“: Mark Zakerberg otkrio novu opciju za Whatsapp

  Jedan od najvećih problema sa kojim se suočavaju korisnici koji menjaju mobilnu platformu, bilo iOS ili Android, je što moraju da se oproste od starih razgovora na aplikaciji Whatsapp i na novom telefonu krenu od nule. To više neće biti slučaj. Prema najavi Marka Zakerberga, izvršnog direktora Mete u čijem je vlasništvu Whatsapp, korisnici sada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Ovo su svi tražili“: Mark Zakerberg otkrio novu opciju za Whatsapp

  Jedan od najvećih problema sa kojim se suočavaju korisnici koji menjaju mobilnu platformu, bilo iOS ili Android, je što moraju da se oproste od starih razgovora na aplikaciji Whatsapp i na novom telefonu krenu od nule.

  To više neće biti slučaj.

  Prema najavi Marka Zakerberga, izvršnog direktora Mete u čijem je vlasništvu Whatsapp, korisnici sada mogu jednostavno prebacivati istoriju dopisivanja i razgovore sa jedne platforme na drugu.

  – Whatsapp dobija mogućnost bezbednog prebacivanja istorije ćaskanja, fotografija, video zapisa i glasovnih poruka između Androida i Ajfona – poručio je Zakerberg.

  On dodaje i da su ovu opciju svi tražili.

  – Prošle godine smo omogućili prenos istorijata dopisivanja sa Ajfona na Android, sada je moguće prenositi i sa Androida na Ajfon, a ceo proces je osiguran „end-to-end“ enkripcijom – objašnjava Zakerberg.

  Jedina manjkavost nove opcije je što nije moguće preneti istorijat dopisivanja sa Androida na Ajfon ukoliko telefon nije nov. U praksi ovo znači da Ajfon na koji prebacate podatke mora biti nov, sa poslednjom verziom iOS 15.5 softvera ili vraćen na fabrička podešavanja.

  Funkcija će biti dostupna u narednih nekoliko dana.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/fejsbuk-sprema-veliki-redizajn-jedna-promena-ce-korisnicima-olaksati-zivot/

  Naslovna fotografija: Natana Elginting/Freepik
  Stefan Simonović/ nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA

  Upozorenje korisnicima Yettel banke

  Yettel banka upozorila je korisnike da se pojavio lažni profil banke u kom pozivaju da se učestvuje u anketi i da korisnici ne pristuipaju anketi I ne ostavljaju lične […]