• Pala odluka: Poznato da li će biti druge sezone serije “Kuća Zmaja”

  Serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) dobila je zeleno svetlo za snimanje druge sezone, samo nekoliko dana nakon što je na HBO premijerno prikazana prva epizoda. Prvu epizodu serije do sada je pogledalo više od deset miliona gledalaca, pa i ne čudi zašto su se producenti ovako brzo odlučili za snimanje druge sezone ove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pala odluka: Poznato da li će biti druge sezone serije “Kuća Zmaja”

  Serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) dobila je zeleno svetlo za snimanje druge sezone, samo nekoliko dana nakon što je na HBO premijerno prikazana prva epizoda.

  Prvu epizodu serije do sada je pogledalo više od deset miliona gledalaca, pa i ne čudi zašto su se producenti ovako brzo odlučili za snimanje druge sezone ove popularne serije, prenosi Telegraf.

  Ova serija je za kratko vreme uspela da pretekne „Igru prestola“ (Game of Thrones) i postane najgledanija HBO serija svih vremena.

  – Izuzetno smo ponosni na ono što je ekipa serije „Kuća zmaja“ postigla u prvoj sezoni. Naša fenomenalna glumačka postava i ekipa prihvatila je ogroman izazov i nadmašili su sva naša očekivanja, a serija je već dobila titulu serije „koja obavezno mora da se pogleda“ – rekla je izvršna producentkinja HBO-a Frančeska Orsi.

  Koliko će epizoda imati druga sezona biće otkriveno naknadno, kao i tačan datum kada će biti premijerno prikazana.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/objavljen-trejler-serije-kuca-zmaja/

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI