• Pažnja!!! Pada crep sa tržnog centra Sloboda

  Došlo je vreme da više ne znate šta i odakle može da vam padne na glavu. Naime prošle noći je pao crep sa tržnog centra Sloboda i razbio se od beton, na samom ulazu u TC, koji je mogao nekoga ozbiljno da povredi. Nije nam trenutno poznato ko je odgovoran za taj deo TC-a i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Došlo je vreme da više ne znate šta i odakle može da vam padne na glavu. Naime prošle noći je pao crep sa tržnog centra Sloboda i razbio se od beton, na samom ulazu u TC, koji je mogao nekoga ozbiljno da povredi.

  Nije nam trenutno poznato ko je odgovoran za taj deo TC-a i koji je razlog padanja, s obzirom da nije bilo vetra i nevremena.

  Ovaj tržni centar koji je početkom devedesetih napravila nekadašnja građevinska firma „Graditelj Inđija“ je u fazi raspadanja već neko vreme, otpada fasada, plafoni, padaju crepovi, prokišnjava zbog nemara stanara, vlasnika lokala kao i upravnika. Svi su dužni da vode računa o zgradi i redovnom održavanju.

  Pazite se.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]