• Pećinci: SNS deli ogrev i hranu „kapilarnim glasovima“

  Predstavnici Srpske napredne stranke u opštini Pećinci ovih dana dele ogrev i hranu na osnovu spiska takozvanih „kapilarnih“ glasova, saznaje IN Medija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pećinci: SNS deli ogrev i hranu „kapilarnim glasovima“
  Foto:IN Medija

  Kako je za IN Medija potvrdio predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke, akcija SNS-a traje već nekoliko dana.

  Ovih dana smo svedoci da se po naseljenim mestima opštine Pećinci deli krompir, luk a evo sada i ogrev. Lokalna vlast to prikazuje kao pomoć socijalno ugroženima što, da je tako, bi bilo za svaku pohvalu. Međutim, ovde je reč, s obzirom na kuće u koje se unose palete reč o kapilarnih glasovima Srpske napredne stranke. – kaže za predsednik pećinačkih demokrata Niloka Mažić.

  Palete spremne za podelu

  On navodi da je primećeno da mesni poverenik SNS-a nosi spisak članova te stranke nekon čega viljuškar ostavlja palete ispred kuća ili u dvorište.

  Još jedan vid diskriminacije. Dok meštanima Kupinova, Obreža, Ogara i Tovarnika koji su članovi Demokratske stranke nije dozvoljeno čak da dođu do ogreva, čak i kada uplate s druge strane besplatno se dele drva članovima Srpske napredne stranke. – tvrdi Mažić.

  Podsetimo da je jedan od meštana Donjeg Tovarnika, sela u opštini Pećinci, nedavno izjavio za naš portal da mu nakon raspisivanja izbora, kojih nas uskoro očekuju, nije dozvoljeno da seče drva u držanoj šumi jer nije član Srpske napredne stranke.

  Sada mi ne daju da nasečem drva u državnoj šumi za svoje potrebe jer neću i dalje sa njima a prethodne 3-4 godine, kada su bili izbori zvali su me i nudili usluge koje ja želim ako pristanem da javno glasam za njih što sam kategorički odbio. – izjavio je Ljubiša Pantić.

  Tada je u razgovoru sa novinarom IN Medija, Pantić rekao da je predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke Milorad Pantić njegov rođak ali što se njega tiče, rodbinska veza je prekinuta.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Hapšenja zbog sumnje da su prodavali drogu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom uhapsili su, u odvojenim akcijama dve osobe koje se sumnjiče za krivično delo neovlašćena […]