• Pećinci: U petak nastavak suđenja Jeleni Mihajlović

  Nastavak suđenja majci Jeleni Mihajlović iz Pećinaca  biće održano u petak 15.9.2023. u 12:30 u Sudu u Rumi, napisao je predsednik OO Demokratske stranke Pećinci Nikola Mažić. Mažić koji je i predsednik okružnog odbora DS-a Srem je pozvao roditelje da Jeleni Mihajlović daju podršku.  – Pozivam sve slobodnomisleće građane, posebno roditelje da dođu ispred Suda […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pećinci: U petak nastavak suđenja Jeleni Mihajlović

  Nastavak suđenja majci Jeleni Mihajlović iz Pećinaca  biće održano u petak 15.9.2023. u 12:30 u Sudu u Rumi, napisao je predsednik OO Demokratske stranke Pećinci Nikola Mažić.

  Mažić koji je i predsednik okružnog odbora DS-a Srem je pozvao roditelje da Jeleni Mihajlović daju podršku.

   – Pozivam sve slobodnomisleće građane, posebno roditelje da dođu ispred Suda u 12 sati kao podrška majci kojoj su prvo oteli imanje, izbacili dete pa su je još i tužili jer je krenula da se bori za svoje i da traži da se u Srbiji poštuju zakoni. Pećinci bez nasilja. Srbija bez nasilja.- napisao je Nikola Mažić.

  Tužbu protiv nje je podneo predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Pećincima, Milorad Pantić Luki.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/jelena-mihajlovic-verujem-u-institucije-ove-zemlje-od-njih-nije-jaci-luki/

  U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom Fejzbuk nalogu objavila “inkrimisane reči uvredljve sadržine prema Miloradu Pantiću.

  Podsetimo da su se majke dece iz Pećinaca, čijoj deci je onemogućeno da idu u vrtić, Jelena Mažić i Jelena Mihajlović, obratile više puta javnosti i navele da su njihova deca nezakonito izbačena iz vrtića, “obeležena od strane lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija”.

  Takođe, predsednik OO Srpske napredne stranke Pećinci, Milorad Pantiuć Luki podneo je i privatnu tužbu zbog klevete protiv predsednika okružnog odbora i predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke u Pećincima, Nikole Mažića.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pecinci-milorad-pantic-tuzio-predsednika-oo-ds-a-nikolu-mazica-zbog-klevete/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem