• Perpetuum mobile inđijskog budžeta: 44,4 miliona za reflektore u Toyo Tires Areni

  Umesto planiranih 35 miliona dinara za postavku 4 reflektora na fudbalsko igralište FK Inđije lokalna samouprava u nacrtu budžeta za 2023. godinu predlaže 9,4 miliona dinara više – tačnije 44,4 miliona dinara ukupno za osvetljenje igrlaišta. FK Inđija je postavku reflektoraplanirala protekle godine sa idejom da to bude prvi sremski „stadion“ osvetljen reflektorima i željom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Perpetuum mobile inđijskog budžeta: 44,4 miliona za reflektore u Toyo Tires Areni

  Umesto planiranih 35 miliona dinara za postavku 4 reflektora na fudbalsko igralište FK Inđije lokalna samouprava u nacrtu budžeta za 2023. godinu predlaže 9,4 miliona dinara više – tačnije 44,4 miliona dinara ukupno za osvetljenje igrlaišta.

  FK Inđija je postavku reflektoraplanirala protekle godine sa idejom da to bude prvi sremski „stadion“ osvetljen reflektorima i željom da ih to ulaganje dočeka u višem rangu takmičenja.

  FK Inđija je doživela sportski fijasko ali investicioni procvat, umesto predviđenih 35 miliona dinara za postavku 4 reflektora na igalište, ovogodišnji budžet predviđa 9,4 miliona više, odnosno 44,4 miliona dinara iz lokalnog budžeta.

  Direktor FK Inđija Dragan Pilipović u martu ove godine najavio je brojna ulaganja u fudbalsko igralište a kao glavni razlog tome naveo je uspehe kluba.

  – Urađeno je idejno rešenje i projekat  koji predat je Odeljenju za urbanizam Opštine Inđija i dalje je sve na njima. Imamo čvrsta obećanja od lokalne samouprave da bi postavka reflektora trebala biti ove godine. Mi smo pioniri u regionu Srema sa veštačkim terenom koji se nalazi u Lejama i postavkom reflektora takođe bi bili prvi u Sremu koji imaju takve uslove. – kazao je tada za IN Medija direktor FK Inđija Dragan Pilipović.

  Tada je najavljena i potpuna rekonstrukcija samog terena ali nakon postavke reflektora, postojali su i pregovor sa generalnim sponzorom (Toyo Tires) da se uradi natkrivanje severnih tribina, te bi realizacijom ta tri projekta i igračima ali i publici bili poboljšani uslovi.

  Plan o ulasku u Super Ligu Srbije nije se ostvario ovom fudbalskom klubu, reflektori za koje je predviđen novac nisu postavljeni u toku 2022. godine ali je zato predviđeno dodatnih 9,4 miliona dinara u budžetu za iduću godinu u svrhu osvetlenja fudbalskog igrališta kod železničke stanice.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/iz-budzeta-opstine-indjija-35-miliona-za-reflektore-u-toyo-tiers-areni/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija