• Petlići Indiansa osvojili 1. turnir grupe Sever u Subotici

  U13 ekipa Inđija Indiansa je započela ovogodišnju U13 fleg ligu Srbije sa odličnom energijom i odlučnošću na prvom turniru grupe Sever koji se održao u Subotici u nedelju, 17. septembra. I ove godine kao i do sada grupu Sever pored Inđije čine uvek jaki protivnici, Subotica Gorillas i Bajmok Blacks, a rezultati i utisci su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Petlići Indiansa osvojili 1. turnir grupe Sever u Subotici

  U13 ekipa Inđija Indiansa je započela ovogodišnju U13 fleg ligu Srbije sa odličnom energijom i odlučnošću na prvom turniru grupe Sever koji se održao u Subotici u nedelju, 17. septembra.

  I ove godine kao i do sada grupu Sever pored Inđije čine uvek jaki protivnici, Subotica Gorillas i Bajmok Blacks, a rezultati i utisci su više nego zadovoljavajući.

  U prvoj utakmici turnira, Inđija Indians se sastala sa ekipom Subotica Gorillas. Nakon uzbudljive i dinamične igre, naši mladi igrači su trijumfovali rezultatom 32:27.

  Nakon impresivne pobede u prvoj utakmici, Inđija Indians je i u drugoj utakmici pokazala svoj potencijal. Ovog puta, naši igrači su se susreli sa Bajmok Blacks, i dominirali su terenom, ostvarivši pobedu rezultatom 40:20.

  Strahinja Jelača je bio zvezda oba meča, postigavši čak 8 touchdowna, dok su igrači poput Predraga Pejčića, Milana Milića, Agneline Ibročić i izvanrednog kvoterbeka Pavla Josipovića bili ključni u uzimanju jardi.

  Nažalost, tokom utakmice protiv Subotica Gorillas, došlo je do povrede Jovana Čermerića, zbog čega je morao napustiti turnir. Ova povreda je imala značajan uticaj na igru Subotice u drugom poluvremenu, gde su postigli samo jedan touchdown.

  O igri naših igrača i podršci koju su pružili jedni drugima, glavni trener U13 tima Inđija Indiansa, Stefan Borković, izjavio je: „Ovo je sjajan početak sezone za nas. Naši mladi igrači su pokazali ne samo sportski duh i talenat, već su i brzo učili tokom samog turnira. Svi smo ponosni na njih i radujemo se narednim izazovima. Očekujemo da ćemo nastaviti u istom ritmu i na narednim turnirima koji nas očekuju ubrzo.“

  2. turnir grupe Sever U13 fleg lige Srbije je na programu 1. oktobra u Bajmoku.

  Izvor i naslovna. Inđija Indians

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]