• Pink kupuje Rock radio

  “Rock radio”, jedna od retkih domaćih radio stanica koja pušta rokenrol muziku, biće prodata kompaniji “Pink Media Group“ u vlasništvu Željka Mitrovića. Ta kompanija dobila je dozvolu Regulatornog tela za elektronske medije da kupi 100% vlasništva „Rock radija“, objavljeno je na portalu REM-a. Kako se navodi, iako je “Pink” vlasnik i kompanije “Red Media Group“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pink kupuje Rock radio

  “Rock radio”, jedna od retkih domaćih radio stanica koja pušta rokenrol muziku, biće prodata kompaniji “Pink Media Group“ u vlasništvu Željka Mitrovića.

  Ta kompanija dobila je dozvolu Regulatornog tela za elektronske medije da kupi 100% vlasništva „Rock radija“, objavljeno je na portalu REM-a.

  Kako se navodi, iako je “Pink” vlasnik i kompanije “Red Media Group“ koja ima dozvole za emitovanje radijskog signala, “prenosom vlasništva “Rock radija” neće biti narušen medijski pluralizam“.

  Mitrović je već vlasnik dve radio stanice – Pink radija i nekadašnje Radio Lagune, koja je u međuvremenu postala „RED radio“.

  Do kupovine “Rock radija” dolazi u jeku kampanje za dodelu nacionalnih televizijskih frekkvencija, na čijem konkursu će učestvovati 10 televizija, mežu kojima i dve u vlasništvu Željka Mitrovića.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dodela-nacionalnih-tv-frekvencija-pogledajte-kandidate-koji-zele-da-ih-gleda-cela-srbija/

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija