• PIO fond prodao banje i stanove za 2,6 miliona evra u 2021. godini

  PIO fond prodao je prošle godine nepokretnosti za 307 miliona dinara (2,6 miliona evra), pokazuje izveštaj državnog revizora, prenosi Nova ekonomija. Od te sume, najveći deo otpada na prodaju banjskog kompleksa Zlatar u Novoj varoši za 273 miliona dinara (2,3 miliona evra). Nova ekonomija podseća da je banju kupila kompanija Metal Investments Europe koja se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PIO fond prodao banje i stanove za 2,6 miliona evra u 2021. godini

  PIO fond prodao je prošle godine nepokretnosti za 307 miliona dinara (2,6 miliona evra), pokazuje izveštaj državnog revizora, prenosi Nova ekonomija.

  Od te sume, najveći deo otpada na prodaju banjskog kompleksa Zlatar u Novoj varoši za 273 miliona dinara (2,3 miliona evra). Nova ekonomija podseća da je banju kupila kompanija Metal Investments Europe koja se bavi  proizvodnjom aluminijuma, i deo je Metal Investments Limited čije je sedište u Velikoj Britaniji.

  Prodajom stanova, Fond je prihodovao 16 miliona dinara, isto toliko i od zakupa stanova.

  Prema popisu imovine, vrednost banjskih zgrada u vlasništvu PIO fonda na kraju 2021. procenjuje se na više od tri milijardi dinara (oko 25 miliona evra), a restorana i odmarališta na oko 1,8 milijardi dinara (oko 15 miliona evra).

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]