• Plivanje za Časni krst „poskupelo“ za 300.000 dinara

  Manifestaciju „Plivanje za Časni Krst“ građani Inđije ove godine platiće  million dinara što je u odnosu na prošlu godinu za 300 hiljada dinara više. Manifestacija se održava od 2018. godine na Jarkovačkom jezeru. Za organizaciju je zadužena Srpska pravoslavna crkva – crkvena opština Jarkovci i lokalna samouprava novcem građana Inđije. Manifestacija plivanja za Časni krst, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Plivanje za Časni krst „poskupelo“ za 300.000 dinara

  Manifestaciju „Plivanje za Časni Krst“ građani Inđije ove godine platiće  million dinara što je u odnosu na prošlu godinu za 300 hiljada dinara više. Manifestacija se održava od 2018. godine na Jarkovačkom jezeru. Za organizaciju je zadužena Srpska pravoslavna crkva – crkvena opština Jarkovci i lokalna samouprava novcem građana Inđije.

  Manifestacija plivanja za Časni krst, ove godine košta građane Inđije 300.000 dinara više nego prošle 2022. godine kada je za ovaj događaj izdvojeno 700 000 dinara a gotovo duplo više nego 2021. Godine kada su građani platili ovu manifestaciju 525.000 dinara.

  Opštinski budžet kreiran je tako da je za projekat „LAP za unapređenje zapošljavanja, zdravlja i stanovanja Roma u Opštini Inđija“ predviđeno čak upola manje (500.000 dinara) nego za pomenutu manifestaciju.

  Manifestacija plivanje za Časni krst održava se u četvrtak 19. Januara na Jarkovačkom jezeru a lokalna samouprava objavila je propozicije prijavljivanja.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/plivanje-za-casni-krst-u-indjiji-uprkos-izostanku-blagoslova-spc/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]