• Počela klizališna sezona, planirana zarada do februara 51 000 dinara

  Uz vatromet i zabavni program u centru Inđija otvoreno je klizalište  čime je i zvanično počela klizališna sezona koja će trajati do februara, svakog dana od 10 do 22 sata. Kako navode iz opštinske uprave, u odnosu na prošlu godinu cene ostaju nepromenjene – za sat vremena klizanja cena je 100  dinara i uz kartu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela klizališna sezona, planirana zarada do februara 51 000 dinara

  Uz vatromet i zabavni program u centru Inđija otvoreno je klizalište  čime je i zvanično počela klizališna sezona koja će trajati do februara, svakog dana od 10 do 22 sata. Kako navode iz opštinske uprave, u odnosu na prošlu godinu cene ostaju nepromenjene – za sat vremena klizanja cena je 100  dinara i uz kartu se dobijaju klizaljke i čaj.

  Ono što predstavnici lokalne samouprave nisu naveli to je da će ustanova Sportski centar dati deset puta više na plate angažovanih u sezoni gradskog klizališta nego što će zaraditi.

  Otvaranje klizališta

  Kako je IN Medija ranije pisala, u Godišnjem planu, ustanova “Sportski centar” Inđija za oivu klizališnu sezona planira da prihoduje svega 51 000 dinara dok će za bruto zarade sportskih saradnika (pomoćnih poslova na klizalištu, izdavanje klizaljki i obuka klizanja)  za nepuna tri meseca sezone ukupno utrošiti 510 hiljada dinara.

  Pored toga, planirano je da se u toku klizališne sezone  izdvoji 25 hiljada dinara za reprezentaciju.

  Godišnji plan ustanove Sportski centar

  Podsetimo,  za zakup klizališta u Inđiji javnom nabavkom iz novembra 2020. iz budžeta opštine Inđije planirano je 3,3 miliona dinara te je ovo klizalište od 3,3 miliona dinara za 45 dana prošle godine zaradilo 32.471,48 dinara, što znači da je klizalište inkasiralo manje od 1% od uloženog novca.

  Prošle godine je ustanova Sportski centar od prodaje pojedinačnih karata za klizanje zaradila 1.108.000,00 (milion i sto osam hiljada dinara) od čega je 456.710,72 dinara utrošeno za bruto zarade angažovanih radnika na prodaji karata i održavanju klizališta, 310.427,83 dinara koštao je najam šatora koji je pokrivao samo klizalište, 98.137,74 dinara plaćen je noćni rad zaposlenima na klizalištu, 25.622,23 dinara koštale su maske, rukavice, dezinfekciona sredstva i postavljanje dezobarijera oko klizališta, 184.670,00 plaćen je porez na dodatu vrednost u iznosu od 20%.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]