• Počela prijava za dodatne vaučere za odmor u Srbiji, interesovanje ogromno

  Građani koji su već ostvarili pravo na vaučer od 5.000 dinara, od danas mogu da se prijavlje za dodatni vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za odmor u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Prijava se podnosi na šalterima pošte Srbije. Uslov je da prijava bude podneta najkasnije 30 dana pre početka aranžmana, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela prijava za dodatne vaučere za odmor u Srbiji, interesovanje ogromno

  Građani koji su već ostvarili pravo na vaučer od 5.000 dinara, od danas mogu da se prijavlje za dodatni vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za odmor u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

  Prijava se podnosi na šalterima pošte Srbije. Uslov je da prijava bude podneta najkasnije 30 dana pre početka aranžmana, kao i da se potrebna dokumentacija preda lično.

  To Ministarstvo je podsetilo da je pripremljeno 300.000 vaučera za subvencionisani smeštaj za odmor u Srbiji, a da je za samo jedan dan primljeno 61.168 prijava građana.

  Ministarka Tatjana Matić istakla je da očekuje da će vaučeri biti podeljeni u rekordnom roku i savetovala onima koji žele da provedu odmor u Srbiji da požure.

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/detaljno-uputstvo-kako-do-vaucera-za-odmor-od-15-000-dinara/

  Fotografija: Uvac (Miloš Golubović)
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije