• Počela prodaja karata za „Novi tvrđava teatar“

  Prodaja karata za Osmi Ambijentalni pozorišni festival “Novi tvrđava teatar” počela je danas, 23. avgusta, putem prodajne mreže GigsTix. Cena pojedinačne ulaznice je 1000 dinara, dok karta za celokupni program iznosi 4000. U cenu karte uračunat je i autobuski prevoz do Vile Stanković, koji će biti organizovan svake večeri iz Novog Sada i Beograda. Organizatori […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela prodaja karata za „Novi tvrđava teatar“

  Prodaja karata za Osmi Ambijentalni pozorišni festival “Novi tvrđava teatar” počela je danas, 23. avgusta, putem prodajne mreže GigsTix. Cena pojedinačne ulaznice je 1000 dinara, dok karta za celokupni program iznosi 4000. U cenu karte uračunat je i autobuski prevoz do Vile Stanković, koji će biti organizovan svake večeri iz Novog Sada i Beograda. Organizatori navode da je, prilikom kupovine karte, potrebno naglasiti da li je potreban i prevoz.

  Na programu 8. Novog Tvrđava Teatra, koji se održana na otvorenoj sceni ispred Vile Stanković u Čortanovcima, naći će se pet takmičarskih predstava i jedna studentska, u čast nagrađenih.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura