• Počela rekonstrukcija igrališta u centru grada

  Na otvorenom sportskom terenu u centru Inđije (iza Lamele – Bloka 44 i OŠ Petar Kočić) počeli su radovi na potpunoj sanaciji tog terena, saopštila je Opština Inđija. Biće postavljeni novi golovi, koševi i savremena multifunkcionalna podloga i obnovljene betonske tribine na kojima će biti postavljene plastične stolice, a teren će biti ograđen, dodaje se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela rekonstrukcija igrališta u centru grada

  Na otvorenom sportskom terenu u centru Inđije (iza Lamele – Bloka 44 i OŠ Petar Kočić) počeli su radovi na potpunoj sanaciji tog terena, saopštila je Opština Inđija.

  Biće postavljeni novi golovi, koševi i savremena multifunkcionalna podloga i obnovljene betonske tribine na kojima će biti postavljene plastične stolice, a teren će biti ograđen, dodaje se u saopštenju.

  Kako se navodi, projekat je vredan skoro 6 miliona dinara, jedna polovina sredstava obezbeđena je iz budžeta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a druga iz budžeta Opštine Inđija.

  Ovo je peti otvoreni teren na teritoriji opštine Inđija koji će se rekonstruisati i dobiti moderan izgled i savremenu multifunkcionalnu podlogu a u narednom periodu radiće se i na ostalim terenima, navodi se u saopštenju.

  Radovi na tom terenu najavljeni su u martu, kada je saopšteno da je Opština Inđija dobila skoro 3 miliona dinara na konkursu za igralište, za koje je tada rečeno da je „možda u najlošijem stanju“ od svih u opštini.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Maradik sutra bez struje

  U najavama isključenja električne energije ED Ruma saopštila je da će sutra bez struje ostati cela […]