• Počela rekonstrukcija puta Novi Slankamen-Surduk

  Radovi na rekonstrukciji deonice puta puta između Novog Slankamena i Surduka o kojima smo već pisali, sada su i počeli, saopštila je Opština Inđija. Kako se navodi, u toku su radovi na postavljanju tampona, a nakon toga sledi asfaltiranje. Nije saopšteno kada bi radovi trebalo dabudu okončani. Dužina saobraćajnice iznosi 5,5 kilometara. Najviše je koriste voćari, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela rekonstrukcija puta Novi Slankamen-Surduk

  Radovi na rekonstrukciji deonice puta puta između Novog Slankamena i Surduka o kojima smo već pisali, sada su i počeli, saopštila je Opština Inđija. Kako se navodi, u toku su radovi na postavljanju tampona, a nakon toga sledi asfaltiranje. Nije saopšteno kada bi radovi trebalo dabudu okončani.

  Dužina saobraćajnice iznosi 5,5 kilometara. Najviše je koriste voćari, s obzirom na to da se uz put nalaze hladnjače i zasadi različitih voća. Ona predstavlja i najbližu saobraćajnu vezu između staropazovačke opštine i Specijalne bolnice „Dr Borivoje Gnjatić“ u Starom Slankamenu.

  Asfaltiranjem ovog puta rešiće se trenutno najduža saobraćajnica koja je bila u najlošijem stanju na teritoriji opštine Inđija, navodi se u saopštenju i dodaje da je u proteklih pet godina u putnu mrežu na teritoritoriji Opštine uloženo više od 15 miliona evra.


  Foto: Opština Inđija
  Autor: IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Maradik sutra bez struje

  U najavama isključenja električne energije ED Ruma saopštila je da će sutra bez struje ostati cela […]