• Počele pripreme zeleno-belih, cilj Super liga

  Fudbaleri Inđije započeli su pripreme za narednu sezonu sa nepromenjenim ciljem ulaska u Super ligu. Već je dovedeno nekoliko kapitalnih pojačanja, ali oni “veliki” potpisi se tek očekuju. Prvi operativac  Inđije Obrad Bošković kaže da su ambicije kluba nepromenjene od prošle sezone, a to je ulazak u Superligu. Već su dovedena značajna pojačanja, a među […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počele pripreme zeleno-belih, cilj Super liga

  Fudbaleri Inđije započeli su pripreme za narednu sezonu sa nepromenjenim ciljem ulaska u Super ligu. Već je dovedeno nekoliko kapitalnih pojačanja, ali oni “veliki” potpisi se tek očekuju.

  Prvi operativac  Inđije Obrad Bošković kaže da su ambicije kluba nepromenjene od prošle sezone, a to je ulazak u Superligu. Već su dovedena značajna pojačanja, a među njima se ističe ime Nemanje Subotića, bivšeg ofanzivca Radnika iz Surdulice.

  -Ove sezone smo krenuli još čvrsće i još jače u ostvarenje cilja zvanog Super liga”. Došlo je do promene u igračkom kadru, zahvalili smo se igračima kojima su istekli ugovori, to su Mijuško Bojović, Nikola Nedeljković, Stefan Stevanović, Miloš Rnić, dok su momci poput kapitena Aleksandra Desančića i Milana Srbijanca našli drugi klubove – kazao je Bošković

  Pored pomenutog Subotića u klub su za sada stigli i Nikola Milekić iz Slobode iz Užica, Luka Dorđević iz Jedinstva iz Bijelog Polja, Dušan Vrbić iz Zlatibora i povratnik među zeleno-bele Vasilije Janjić koji je bio jedan od protagonista kada je Inđija prethodni put ušla u Super ligu.

  -Uz pomenuta pojačanja produženi su ugovori sa Markom Tojanovićem, Milošem Čupićem, i Slavišom Stojanovićem. Sledi i finiširanje dogovora sa nekim superligaškim,iskusnim igračima koji su sada u najboljim godinama,ali za sada ne želimo da pričamo o imenima dok se sve ne konkretizuje. Radi se o štoperu veznom igraču i napadaču.- objašnjava Bošković.

  Od ove sezone i zvanično šef stručkog štaba Inđija “Toyo Tires” biće Jovan Golić koji je nedavno završio školu za UEFA PRO licencu.Na prvom treningu Golić je na raspolaganju imao skoro 40 igrača, a prvi “filter” će da usledi uskoro. Desetak igrača je na probi i imaju vrlo malo vremena da se “dopadnu” Goliću i njegovom stručnom štabu.

  Zeleno beli za sada imaju četiri bonus igrača  i plan da ih bude bar sedam. Želja stručnog štaba je da u ekipi poseduju bonuse koji mogu adekvatno da odgovore na terenu  „ne samo da nose naziv bonus igrača“

  Novo ime u stručnom štabu je Dušan Đokić, bivši napadač Crvene Zvezde i ekipe “Klub Briž” iz Belgije koji će imati akcenat na rad sa ofanzivnim igračima.

  Ekipa će trenirati u Inđiji do 10.jula, kada se tim Inđije seli na Zlatibor gde će imati 12 dana priprema gde će sremci odigrati četiri pripremne utakmice.

  Miloš Orošić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija