• Počeo protest ispred Doma Narodne skupštine Srbije

  Protest „Srbija protiv nasilja“ na koji je pozvalo više stranaka iz opozicije, počeo je večeras nešto posle 18 sati ispred Doma Narodne skupštine Srbije, minutom ćutanja za žrtve dva masovna ubistva u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, u kojima je stradalo 17 osoba, a ranjena 21. Građani su prethodno blokirali saobraćaj na Trgu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počeo protest ispred Doma Narodne skupštine Srbije

  Protest „Srbija protiv nasilja“ na koji je pozvalo više stranaka iz opozicije, počeo je večeras nešto posle 18 sati ispred Doma Narodne skupštine Srbije, minutom ćutanja za žrtve dva masovna ubistva u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, u kojima je stradalo 17 osoba, a ranjena 21.

  Građani su prethodno blokirali saobraćaj na Trgu Nikole Pašića, od Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra do početka Vlajkovićeve ulice.

  Okupljeni nose transparente „Stop nasilju“, „Više brige i nege a ne represije“, „Saradnja a ne konurencija“, „Odgovori a ne manipulacije“, i natpise kojima se traži ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog dva napada u kojima je ubijeno 17 osoba, među kojima su polovina maloletnici.

  Učesnici i organizatori protesta uputili su se posle kratkih obraćanja u šetnju do Vlade Srbije.

  Protest organizuju Demokratska stranka, Narodna stranka, Zeleno levi front Ne davimo Beograd, stranka Zajedno, Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sindikat Sloga i Pokret za preokret.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija