• Počeo raspust za đake u Vojvodini

  Za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Vojvodine danas počinje prolećni raspust koji se završava u ponedeljak, 17. aprila. Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce i srednjoškolce u Vojvodini prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. Aprila i traje do ponedeljka 17.aprila. Učenici osnovnih i srednjih škola […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počeo raspust za đake u Vojvodini

  Za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Vojvodine danas počinje prolećni raspust koji se završava u ponedeljak, 17. aprila.

  Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce i srednjoškolce u Vojvodini prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. Aprila i traje do ponedeljka 17.aprila.

  Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini na prolećni raspust odlaze  7. do 17. aprila, kada se slavi katolički i pravoslavni Uskrs. Katolički uskrs je 9. aprila, a pravoslavni 16. aprila.

  Školska godina završava se 20. juna 2023. za učenike od prvog do sedmog razreda, a 6. juna za osmake.

  Poslednji dan školske 2022/23. za učenike četvrtog razreda gimnazija, učenike četvrtog razreda četvorogodišnjih stručnih škola i učenike trećeg razreda trogodišnjih stručnih škola biće 30. maja, a 20. juna za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazija i četvorogodišnjih srednjih škola, kao i prvog i drugog razreda trogodišnjih stručnih škola.

  Đaci iz ostatka Srbije na prolećnom raspustu će biti od ponedeljka, 10. aprila do utorka, 18. aprila.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/prolecni-raspust-u-vojvodini-od-7-do-17-aprila/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina