• Počeo raspust

  Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice saopštio je da je izmenio aktuelni školski kalendar za osnovne i srednje škole na teritoriji AP Vojvodine. Kako se navodi u saopštenju, izmena je nastupila nakon što je Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid 19 odlučio je da se zbog aktuelne epidemiološke […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počeo raspust

  Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice saopštio je da je izmenio aktuelni školski kalendar za osnovne i srednje škole na teritoriji AP Vojvodine.

  Kako se navodi u saopštenju, izmena je nastupila nakon što je Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid 19 odlučio je da se zbog aktuelne epidemiološke situacije jesenji raspust produži za sve učenike osnovnih i srednjih škola.

  U skladu sa odlukom Kriznog štaba i obaveštenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice izmenio je aktuelni školski kalendar za osnovne i srednje škole na teritoriji AP Vojvodine, pa tako ni osnovci i srednjoškolci u AP Vojvodini neće ići u školu od 8. do 12. novembra, a prvi radni dan biće ponedeljak, 15. novembar.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija