• Počinje Scena fest

  Nacionalni ansambl „Кolo“ otvoriće večeras u 21 sat „Scena fest“. Pored ansambla „Кolo“, publici će se predstaviti i kulturno-umetnička društva iz opštine Inđija. U narednim danima posetiocima Scena festa će se predstaviti Aca Lukas, Zdravko Čolić, dr Nele Кarajlić i Stefan Milenković. Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ranije je izjavio da se na koncertu Zdravka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počinje Scena fest

  Nacionalni ansambl „Кolo“ otvoriće večeras u 21 sat „Scena fest“. Pored ansambla „Кolo“, publici će se predstaviti i kulturno-umetnička društva iz opštine Inđija.

  U narednim danima posetiocima Scena festa će se predstaviti Aca Lukas, Zdravko Čolić, dr Nele Кarajlić i Stefan Milenković. Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ranije je izjavio da se na koncertu Zdravka Čolića očekuje 30 hiljada ljudi. 

  Za sada nije poznat novčani iznos koji će biti izdvojen za ovaj festival, ali sudeći po imenima koja će zabavljati inđinčane cifra neće biti mala.

  Primera radi, 2022. godine Scena fest je građane koštao gotovo 15 miliona dinara dok je za četiri godine cena organizacije „Scena festa“ skočila  pet puta, od 2018. godine kada je Scena fest koštao 3,3 miliona dinara do 2022. godine kada je izdvojeno 14.995.000,00 miliona dinara.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/koliko-kosta-scena-fest-i-ko-zna-ali-krije-odgovor/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura