• Pokrajina finansira stvaranje čistijeg i zelenijeg okruženja u školama

  Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanje u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“. Cilj javnog poziva je postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Bespovratna finansijska  sredstva koja se dodeljuju po ovom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajina finansira stvaranje čistijeg i zelenijeg okruženja u školama

  Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanje u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

  Cilj javnog poziva je postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

  Bespovratna finansijska  sredstva koja se dodeljuju po ovom Javnom pozivu iznose  600.000,00 dinara.

  Sredstva su namenjena za zakup prostora, putne i troškove boravka, izradu dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala za učesnike i nastavnije koji su učestvovali na projeketu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“;

  Pravo učešća imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

  Javni poziv je otvoren do 09.05.2023. godine.

  Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 021/487-4105 od 10 do 14 časova. Tekst Javnog poziva može se preuzeti na sajtu: www.psp.vojvodina.gov.rs.

  Izvor: Agrosmart

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina