Pokrajinski sekretar za sport i omladinu dolazi u Inđiju

Categories Inđija, VESTIPosted on

Kako je saopštila Pokrajinska vlada, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak če u četvtrak 16. septembra,  obići rekonstruisani otvoreni sportski teren u centru Inđije, koji se nalazi u neposrednoj blizini osnovne škole “Petar Kočić” kao  i OŠ „Đorđe Natošević“ u Novom Slankamenu. U osnovnoj školi u Novom Slankamenu, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i predsenik opštine Inđija će obići fiskulturnu salu.

Novi izgled sportskog terena

Podsteimo, na otvorenom sportskom terenu u centru Inđije (iza Lamele – Bloka 44 i OŠ Petar Kočić) izvršeni su radovi na potpunoj sanaciji tog terena.

Postavljeni su novi golovi, koševi i savremena multifunkcionalna podloga i obnovljene betonske tribine na kojima će biti postavljene plastične stolice, a teren će biti ograđen, dodaje se u saopštenju.

Kako je navela opštinska uprava, projekat je vredan skoro 6 miliona dinara, jedna polovina sredstava obezbeđena je iz budžeta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a druga iz budžeta Opštine Inđija.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *