Pokrajinski sekretar za turizam i privredu u poseti Inđiji

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević posetio je danas Keltsko selio kao i Galeriju Adligat. Prema rečima Milana Bogojevića direktora TO Inđija, povod posete pokrajinskog sekretara je obilazak dve turističke atrakcije u Inđiji kao i otvaranje legata Pavla Vujisića u galeriji Adligat. – Sekretar dolazi u obilazak Keltskog sela kako bi video rad […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Pokrajinski sekretar za turizam i privredu u poseti Inđiji

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević posetio je danas Keltsko selio kao i Galeriju Adligat.

Prema rečima Milana Bogojevića direktora TO Inđija, povod posete pokrajinskog sekretara je obilazak dve turističke atrakcije u Inđiji kao i otvaranje legata Pavla Vujisića u galeriji Adligat.

– Sekretar dolazi u obilazak Keltskog sela kako bi video rad udruženja žena koje se bave kućnim radinostima a koje se finansiraju kroz projekte APV. Nakon toga prisustvuje otvaranju legata u Galeriji Adligat. – kazao je Bogojević za IN Medija.

Možda te zanima:

Turistička organizacija Inđija – otvara muzej

Otvaranje legata Pavla Vujisića zakazano je za 14 sati u Galeriji Adligat,  predmeti, fotografije, članci iz novina, pesme, crteži, ugovori ovog velikana srpskog glumišta biće dostupni inđijskoj publici do 5. juna.

Ulaz u Galeriju Adligat danas je besplatan za sve posetioce.

V.M (IN Medija)

Povezane vesti:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/opstina-indjija-pokrovitelj-legata-koje-ce-videti-posetioci-vecine-gradova-u-srbiji/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.