• Pokrajinski sekretar za turizam i privredu u poseti Inđiji

  Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević posetio je danas Keltsko selio kao i Galeriju Adligat. Prema rečima Milana Bogojevića direktora TO Inđija, povod posete pokrajinskog sekretara je obilazak dve turističke atrakcije u Inđiji kao i otvaranje legata Pavla Vujisića u galeriji Adligat. – Sekretar dolazi u obilazak Keltskog sela kako bi video rad […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinski sekretar za turizam i privredu u poseti Inđiji

  Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević posetio je danas Keltsko selio kao i Galeriju Adligat.

  Prema rečima Milana Bogojevića direktora TO Inđija, povod posete pokrajinskog sekretara je obilazak dve turističke atrakcije u Inđiji kao i otvaranje legata Pavla Vujisića u galeriji Adligat.

  – Sekretar dolazi u obilazak Keltskog sela kako bi video rad udruženja žena koje se bave kućnim radinostima a koje se finansiraju kroz projekte APV. Nakon toga prisustvuje otvaranju legata u Galeriji Adligat. – kazao je Bogojević za IN Medija.

  Možda te zanima:

  Turistička organizacija Inđija – otvara muzej

  Otvaranje legata Pavla Vujisića zakazano je za 14 sati u Galeriji Adligat,  predmeti, fotografije, članci iz novina, pesme, crteži, ugovori ovog velikana srpskog glumišta biće dostupni inđijskoj publici do 5. juna.

  Ulaz u Galeriju Adligat danas je besplatan za sve posetioce.

  V.M (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/opstina-indjija-pokrovitelj-legata-koje-ce-videti-posetioci-vecine-gradova-u-srbiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija