• Pokrenut portal „Škole Vojvodine”

  Pokrajinska vlada lansirala je portal „Škole Vojvodine“, posvećen svim obrazovno-vaspitnim, predškolskim ustanovama, kao i o domovima učenika s teritorije Vojvodine. Svi zainteresovani mogu da pristupe osnovnim podacima o svakoj školskoj ustanovi, a to su godina osnivanja, osnivač, vrsta ustanove, jezik obrazovno-vaspitnog rada, ime direktora i datum stupanja na dužnost. Navedeni su i kontakt-podaci svake ustanove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrenut portal „Škole Vojvodine”

  Pokrajinska vlada lansirala je portal „Škole Vojvodine“, posvećen svim obrazovno-vaspitnim, predškolskim ustanovama, kao i o domovima učenika s teritorije Vojvodine.

  Svi zainteresovani mogu da pristupe osnovnim podacima o svakoj školskoj ustanovi, a to su godina osnivanja, osnivač, vrsta ustanove, jezik obrazovno-vaspitnog rada, ime direktora i datum stupanja na dužnost.

  Navedeni su i kontakt-podaci svake ustanove – broj telefona, imejl i veb-adresa, navode u Pokrajinskoj vladi i resornom sekretarijatu.

  Na sajtu postoji opcija da se suzi izbor pretrage, te se može posebno odabrati tip ustanove, kao i to da li se ona svrstava u kategoriju javnih ili privatnih ustanova. Dostupna je i galerija fotografija.

  Cilj Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice prilikom pokretanja portala Škole Vojvodine bio je da se objedine sve informacije o vrtićima, školama i domovima učenika, te da se na taj način pomogne deci i njihovim roditeljima pri odabiru odgovarajuće obrazovno-vaspitne ustanove. –  navode u Pokrajini.

  Sajt je dostupan na ovom linku ovde.

  Na teritoriji Vojvodine postoji 151 predškolska ustanova, 391 osnovna škola, 155 srednjih škola i 18 domova učenika.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI