Pokret Građanin: Uz energetske vaučere vlast podelila i propagandno pismo

Početkom februara je najavljeno da će uskoro biti uručeni energetski vaučeri svim inđinčanima koji su se odazvali javnom pozivu lokalne samouprave. Iz pokreta Građanin kažu da su vaučeri stigli prekasno i dodaju da je vlast i prilikom podele zloupotrebila svoj položaj. U saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji iz pomenutog pokreta napominji da je uz […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Pokret Građanin: Uz energetske vaučere vlast podelila i propagandno pismo

Početkom februara je najavljeno da će uskoro biti uručeni energetski vaučeri svim inđinčanima koji su se odazvali javnom pozivu lokalne samouprave.

Iz pokreta Građanin kažu da su vaučeri stigli prekasno i dodaju da je vlast i prilikom podele zloupotrebila svoj položaj.

U saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji iz pomenutog pokreta napominji da je uz vaučere građanima stiglo i propagandno pismo.

Кonačno stigli vaučeri za gas, drva i brikete i uz to, građanima je  podeljeno i propagandno pismo u kojem nema šta se ne obećava. Trgovi, pijace, ulice, trotoari, ambulante, sale. Žalosno je što se svaka odluka, a posebno ona koja se tiče najugroženijih sugrađana, koristi za promociju vlasti.- navode iz pokreta Građanin.

Novčani iznos koji se dodeljuje najsiromašnijima u opštini Inđija je 10.000 dinara. Reč je o 1877 odobrenih vaučera za koje je komisija utvrdila da ispunjavaju uslove.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/energetski-vauceri-za-1877-nasiromasnijih-indjincana-do-kraja-nedelje/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.