• Pokret Građanin: Uz energetske vaučere vlast podelila i propagandno pismo

  Početkom februara je najavljeno da će uskoro biti uručeni energetski vaučeri svim inđinčanima koji su se odazvali javnom pozivu lokalne samouprave. Iz pokreta Građanin kažu da su vaučeri stigli prekasno i dodaju da je vlast i prilikom podele zloupotrebila svoj položaj. U saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji iz pomenutog pokreta napominji da je uz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokret Građanin: Uz energetske vaučere vlast podelila i propagandno pismo

  Početkom februara je najavljeno da će uskoro biti uručeni energetski vaučeri svim inđinčanima koji su se odazvali javnom pozivu lokalne samouprave.

  Iz pokreta Građanin kažu da su vaučeri stigli prekasno i dodaju da je vlast i prilikom podele zloupotrebila svoj položaj.

  U saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji iz pomenutog pokreta napominji da je uz vaučere građanima stiglo i propagandno pismo.

  Кonačno stigli vaučeri za gas, drva i brikete i uz to, građanima je  podeljeno i propagandno pismo u kojem nema šta se ne obećava. Trgovi, pijace, ulice, trotoari, ambulante, sale. Žalosno je što se svaka odluka, a posebno ona koja se tiče najugroženijih sugrađana, koristi za promociju vlasti.- navode iz pokreta Građanin.

  Novčani iznos koji se dodeljuje najsiromašnijima u opštini Inđija je 10.000 dinara. Reč je o 1877 odobrenih vaučera za koje je komisija utvrdila da ispunjavaju uslove.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/energetski-vauceri-za-1877-nasiromasnijih-indjincana-do-kraja-nedelje/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]