• Pokret socijalista: Ako se Vučić ne kandiduje, Vulin u trci za predsednika Srbije

  Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati svog lidera Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao. „Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokret socijalista: Ako se Vučić ne kandiduje, Vulin u trci za predsednika Srbije

  Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati svog lidera Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao.

  „Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista„, a saopštila je ta stranka.
  Kako se u saopštenju dodaje, Vučić je „bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg – Aleksandra Vulina“.
  Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke.
  Uslov je i da se Vučić ne kandiduje „bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama“.
  Izvor: 021.rs
  Naslovna : N1

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija