• Inđija: Pokret „Živim za Srbiju“ reagovao na nacrt budžeta za 2023. godinu

  U saopštenju Opštinskog Odbora „Živim za Srbiju“ navodi se da „opštinska vlast troši novac građana Inđije na nepotrebne stvari“ dok se problemi nižu. – Problem prvi je pijaca problem koji traje godinama unazad obaćavali su isto i prošla i ova vlast a nakraju ništa. – kaže se u reakciji OO „Živim za Srbiju“ Kao naredni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Pokret „Živim za Srbiju“ reagovao na nacrt budžeta za 2023. godinu

  U saopštenju Opštinskog Odbora „Živim za Srbiju“ navodi se da „opštinska vlast troši novac građana Inđije na nepotrebne stvari“ dok se problemi nižu.

  – Problem prvi je pijaca problem koji traje godinama unazad obaćavali su isto i prošla i ova vlast a nakraju ništa. – kaže se u reakciji OO „Živim za Srbiju“

  Kao naredni nerešen problem ovaj  pokret navodi garaže za parkiranje, koje su kako kažu, najavljene pre pet godina i „do dana današnjeg nisu izgrađene“ . Rekonstrukcija gradske pijace je sledeći problem na koji ukazuje pokret „Živim za Srbiju“ sa pitanjem kada će do rekonstrukcije konačno doći.

   – Treći problem je obilaznica isto tako bilo je najavljeno pre nekoliko godina urađen je jedan krak i stalo se do sada ništa nije urađeno povodom obilaznice. – navodi se u ovom saopštenju.

  Opštinski Odbor „Živim za Srbiju“ na kraju saopštenja postavlja pitanje pitanje nadležnima „ kada će se ovi problemi rešiti i da li su njima ovi problemi prioriteti ili ne ?“.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/reakcije-opozicije-na-predlog-budzeta-za-narednu-godinu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija