• Polaganje venaca na spomenik Partizansko podunavskog odreda u Inđiji

  Povodom 79. godina od oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Skupštine opštine Inđija Đorđe Dimić, predstavnici opštinskih organizacija SUBNOR-a iz Srbije, BiH i Hrvatske, ambasade Ruske Federacije, položili su vence na spomenik Partizansko-podunavskom odredu u centru Inđije. Nastavlja se svečanom sednicom u Kulturnom centru od 17 sati u okviru […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Polaganje venaca na spomenik Partizansko podunavskog odreda u Inđiji

  Povodom 79. godina od oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Skupštine opštine Inđija Đorđe Dimić, predstavnici opštinskih organizacija SUBNOR-a iz Srbije, BiH i Hrvatske, ambasade Ruske Federacije, položili su vence na spomenik Partizansko-podunavskom odredu u centru Inđije.

  Nastavlja se svečanom sednicom u Kulturnom centru od 17 sati u okviru koje će biti dodeljene Oktobarske nagrade najzaslužnijim kompnijama i pojeincima za izuzetan doprinos razvoju Inđije.

  Ovogodišnju Oktobarsku nagradu dobijaju: Metalplast Inđija – za doprinos afirmaciji razvoju i unapređenju privrede zatim za ostvarene rezultate di sotignuća iz oblasti privrede “Novaković 3M doo Inđija”. Fudbalski klub “Železničar” za ostvarene rezultate i doprinos unapređenju sporta kao i udruženje građana “Četiri plus jedan”, za doprinos afirmaciji i razvoju iz oblasti društvenih delatnosti.

  Takođe, Oktobarsku nagradu dobija i Miodrag Ignjatović – Soća, za doprinos i razvoj u oblasti ugostiteljstva. Visina novčanog iznosa Oktobarske nagrade, koja se dodeljuje u 2023. godini je, u neto iznosu, 60.000 dinara.

  Za obeležavanje ovog datuma izdvojeno je 3,5 miliona dinara iz budžeta opštine Inđija.

  Naslovna fotografija: Opština Inđija

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]