• Položen kamen temeljac za novi proizvodni pogon Grundfosa

  Kamen temeljac za novi proizvodni pogon fabrike Grundfos, koja posluje u Inđiji, položen je danas na svečanosti, kojoj je prisustvovala i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. U fabrici trenutno radi 900 ljudi, a izgradnja novog pogona omogućiće zapošljavanje još 250 radnika. „Ovom investicijom Grundfos prelazi brojku od 1.000 zaposlenih, a samim tim je treća fabrika […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Položen kamen temeljac za novi proizvodni pogon Grundfosa

  Kamen temeljac za novi proizvodni pogon fabrike Grundfos, koja posluje u Inđiji, položen je danas na svečanosti, kojoj je prisustvovala i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. U fabrici trenutno radi 900 ljudi, a izgradnja novog pogona omogućiće zapošljavanje još 250 radnika.

  „Ovom investicijom Grundfos prelazi brojku od 1.000 zaposlenih, a samim tim je treća fabrika Grundfosa u svetu. Konkurencija je bila ogromna, ali zaposleni ovde su uradili mnogo. Vi ste ti koji su omogućili novu investiciju, da se kompanija ovde širi, a ne negde drugde. Za Grundfos korona kao da nije postojala, jer proizvodnja i izvoz su bili u 2020. godini veći nego u 2019.“, rekla je Ana Brnabić nakon svečanosti.

  Danska kompanija Grundfos, najveći svetski proizvođač industrijskih pumpi, otvorila je 2012. godine u Inđiji proizvodni pogon, u kome se proizvode pumpe za grejanje i klimatizaciju, kao i pumpe za vodosnabdevanje, otpadne vode i dozirne pumpe.

  Izvor: Opština Inđija
  Foto: Opština Inđija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]