• Popust na godišnju članarinu u biblioteci u toku sajma knjiga u Beogradu

  Povodom 66. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, Narodna biblioteka “dr Đorđe Natošević” omogućila je građanima opštine Inđija obnovu učlanjenje u biblioteku za simboličnih 200 dinara. Akcija će trajati u periodu od 23. oktobra do 28. oktobra 2011, u centralnoj gradskoj Biblioteci i ograncima u naseljima opštine i važi za sve kategorije korisnika. Članstvo će trajati narednih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Popust na godišnju članarinu u biblioteci u toku sajma knjiga u Beogradu

  Povodom 66. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, Narodna biblioteka “dr Đorđe Natošević” omogućila je građanima opštine Inđija obnovu učlanjenje u biblioteku za simboličnih 200 dinara.

  Akcija će trajati u periodu od 23. oktobra do 28. oktobra 2011, u centralnoj gradskoj Biblioteci i ograncima u naseljima opštine i važi za sve kategorije korisnika.

  Članstvo će trajati narednih 365 dana. Potrebno je da građani koji su već bili članovi biblioteke vrate pozajmljene knjige i izmire sve obaveze prema Biblioteci.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]